Bir suredir beni uğraştırmakta olan ECA Eurostar kombimin sıcak su akış şalterini değiştirdim. Tabii surec bu kadar kolay olmadı, uzun sure sağdan solda sıcak silikonla idare edip sonunda parcasını bulunca değiştirmeye karar verdim. Netten aldığım cıkma urun, bendekinden de fazla damlattığı icin iade, teslim alınmayan kargo tarzı sıkıntılarla uğraştıktan sonra ki bu kısım henuz sonuclanmadı, yurdum insanının muadil parca yaptığı bilgisine ulaştım.
Gelecekte ihtiyac duyacaklara yardımcı olması acısından urun fotoğrafını ve aldığım yerin linkini paylaşıyorum. Soldaki muadil, sağdaki silikonlu şerefsiz şalter.
Eca EuroStar Su Grubu | Kombi Yedek Parca
Olur da bu yazıyı gormeden cıkmasını alırsanız ve icinden klingrit contalar cıkmazsa, bir de yedek parcacı bulup conta almanız gerekir, eski contalarla devam diyorsanız ayrı. Sağ olsunlar mahalledeki firma 2 tane yerine bir torba contayı 15 liraya satmayı uygun gordu, tamircilerde de yokmuş, ilginc.
Montajına gelince ek bir parca gerekmiyor, sadece alt kısmı monte edince, cıkış borusunun bakır borudan yuksek olduğunu gorup talihinize kufrediyorsunuz, sonrasında kendinize gelip alt kısmın bağlandığı borunun ağzında toka gibi bir metal parcayı cıkarınca boru serbest kalıyor ve parcamız aşağı doğru kaydırılarak sağdaki cıkış kombinin bakır borusuna denk getiriliyor. Yani bakır boruyu eğip bukmeyin.