Kendi odamdaki 12.000 Btu'luk klimam 30 dakika calışmanın ardından soğutmayı bırakıyordu fakat fan durmuyordu. KliMacı cağırdık baktı ve gaz tupu ile kontaktorunu değiştirdi. Benden 550 TL istedi ve fiyatın cok olduğunu soylediğimde 350 TL'ye duşurdu. 300 TL'sinin malzeme fiyatı 50 TL'sinin işcilik olduğunu soyledi. Acıkcası 10 yıllık klimadan bu kadar para alması bana hic mantıklı gelmedi. İnternetten parcaların fiyatlarına baktığımda 70 TL civarında olduğunu gordum ve kan beynime sıcradı. Şu anda da aşırı sinirliyim. Lutfen işi bilen birisi bu fiyatın izahını yapabilir mi? Ayrıca 350 TL fahiş fiyat ise ne yapabileceğimi birisi soyleyebilir mi? Adama taktığı parcaları sokmesini istedim fakat adam parcaları taktığı icin artık parcaların ikinci el olduğunu ve geri alamayacağını soyledi. Halbuki bize taktığı parcalar ikinci eldi, hicbir paketi yoktu. Bir de değiştirdiği parcalar hicbir işe yaramadığı gibi fanı da durdu. Artık hicbir işe yaramıyor klima. Kendisi var iken calıştı bir sure sonra yine durdu. Bu sefer hic calışmadı. Ben bu işten hicbir şey anladım. Ne yapmam gerekiyor polisi mi aramalıyım?