Merhabalar.

12.000 BTU'luk bir fiyat performans klima arayışındayım. Bir markanın en buyuk gucu servistir. O yuzden Arcelik ve Daikin markaları uzerinde birkac klima ihtimalim soz konusu. Aşağıda klima modellerini siraliyorum.

Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 A++ Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce En ucuz Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 A++ Inverter Duvar Tipi Klima fiyatları icin 9 taksit ve indirimleri kacırma! Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 A++ Inverter Duvar Tipi Klima ozelliklerini incele, 14.490,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com

Arcelik Ekolojik 12325 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce En ucuz Arcelik Ekolojik 12325 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima fiyatları icin 9 taksit ve indirimleri kacırma! Arcelik Ekolojik 12325 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima ozelliklerini incele, 15.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com

Altus ALK 1250 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce En ucuz Altus ALK 1250 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima fiyatları icin 9 taksit ve indirimleri kacırma! Altus ALK 1250 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima ozelliklerini incele, 14.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com

Servis kalitesi benim icin cok onemli. Airfel'in uzerinde Daikin desteği uzun sure kalmayacaksa kesinlikle girmek istemem. Ama Daikin servisi bulunduğum bolgede mevcut. Arcelik de aynı şekilde.

Bahsettiğim gibi fiyat/performans bir urun arıyorum. Derdim soğutmak, şov değil. Wifi teknolojilerine gerek duymuyorum. Manuel kullanım ile idare edebileceğimi dusunuyorum. Ayrica ilk once niyetim salona bir urun. Daha sonra odalara da mumkun olursa yerlestirmek istiyorum. Odalarda 9000 BTU ihtimali var. Fakat burada bana vereceginiz tavsiye uzerine marka ve serviste karar kilip, vakit kaybetmeden tercihimi yapmak istiyorum.

Sadece bu klimalar uzerine degil, genel olarak klima alisverisi uzerine de tavsiye ve uyarilarda bulunabilirsiniz. Cok da memnun olurum. Saygilar.