Hic abartmıyorum belki de 7-8 yıldır kullandığımız bir 1+1 ses sistemi var elimde. Markasını ne iduğu belirsiz, "Chic" yazıyor bir tanesinde o kadar. Rengi kremsi bir şey. Onu bunu bilmiyorum ama sesini hala net ve taş gibi veren bir urun. Kac yıldır kac kez duştu, kac kere ev değiştirdik ama ona rağmen hala verdiği seste en ufak bir bozulma yok. Sıkılmasam hala kullanacağım bir urun olur ama gelelim asıl yere.
Arkadaşlar, bu kadar detaya girdim cunku benim baktığım bir kac urun oldu. Bu ara dolar malum, cok para gommek istemiyorum bu işe. Koyduğum ilk sıradaki 1+1 sistemi alsam, elimde ki urunden ne kadar iyi olur? Elimdeki urune ses efektlerinden, ekolayzer kısmından "Bas"ı seciyorum; asıl seste biraz boğulma oluyor ama az biraz yetecek bas alıyorum. Aldığım urunde bas onemli. Cok mukemmel bas istemiyorum zaten o işlere buyuk para gommek gerek ama birazcık bası hissedeyim bana yeterli. Şimdi dediğim gibi ilk sıradaki 1+1 bana yetecek midir, yoksa sonraki sıralara kaymalı mıyım veya başka onerileriniz varsa beklerim.
Creative SBS A60 1+1 Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri Logitech Z211 2.1 Speaker (980-001269) Fiyatı - Taksit Secenekleri Creative SBS A250 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Secenekleri