Arkadaşlar iyi gunler. Calıştığım yerdeki mudur bey, spor yaptığı odaya ses sistemi istiyor ve cihazda hem USB-CD, uzaktan kumanda olsun surekli telefondan bağlanamam dedi. Belki CD olmasa da onemli olmayabilir ama USB uyumu ve uzaktan kumandası olması şart. Bende sizden tavsiye istiyorum.

Daha once mudur beye JBL Flip 4 ses bombası almıştım. Bu hoparlore hem telefonundan hem de dizustu bilgisayarından bağlanıp kullanıyordu ve gayette memnun kalmış olacak ki "O ses bombasının daha buyuğu varsa ondan da alabilirsin" dedi ama o ses bombasındaki USB, sadece cihazı şarj etmek icin diye duşunerek olmayabilir dedim. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Ve sizce 30 metre kare bir spor odasına eğer usb ozelliği varsa ses bombası mı almak daha mantıklı yoksa usb-cd ozelliği olan bir 5+1 mi bakmamı onerirsiniz? Lakin 5 hoparlor kalabalık gosterir diye ya ses bombası yada 2 hoparlorlu bir sistem daha uygun olur. Ve aklınızda, belirttiğim ozelliklerde bir cihaz varsa paylaşın lutfen.

Kendimce şu 3 modeli cıkarttım, bunlar arasında yada farklı bir oneriniz olabilir mi?

Dosya Ekleri hh.jpg 141,1 KB · Goruntuleme: 120