Selam. Elimde eski bir kaset calar ve radyolu bir eski ses sistemi var. Hendi hoparloru de elimde mevcut fakat eski ve buyuk. Şimdi yapmak istediğim şey hoparlorunu kullanmak ve bunun icinde kendi devresinden gerekli parcaları alarak kucuk ve iş gorur kompakt amfi yapmak. Edindiğim bilgileri sizinle paylaşayım.

Hoparlor:

Devre Fotoğrafı

Amfikator: AN7135 M 962

Blok Diyagramı:

Amfikator Şeması:

Devre Şeması:

PDF indirme linki icin aşağıdaki Datasheet linkine girdikten sonra Click to Download PDF File yazan yere tıklamanız yeterlidir. Bilgilere bakmak icin daha rahat gorebilmek icin buradan indirebilirsiniz: (PDF) an7135 Datasheet PDF Download - Dual 7.5W Low Frequency Power Amplifier Circuit

Yardımcı olmanızı istediğim konu ise ben bu amfikator icin hangi devre parcalarını kullanmlıyım? Şemayı okuyamıyorum dolayısıyla hangi turde parcaları ve bağlanış şekilleri kullanacağımı bilmiyorum. Hangi devre parcalarını kullanmam gerek bunu yazan bir liste yapabilir misiniz? Bağlanış bicimlerini daha acıklayıcı bir şekilde gosterilen bir foto atabilir misiniz? Amfikator 12 bacaklı hangi taraftan birle başlıyor bilmiyorum, hangi bacak ne işe yarıyor bilemiyorum. Kaynaklar mevcut ama cahiliz işte