Merhaba dostlar. Oncelikle umarım hepiniz iyisinizdir. Dostlar ben birkac haftadır icime kapanmaktayım. 4 ay once 8 yıllık Instagram hesabımı kapatıp kademe kademe sosyal medyalardan izimi silmek istiyorum. Snapchat vs hep kapattım sadece WhatsApp YouTube ve Spotify kullanıyorum. Hatta telefonumda arayan ve soranım olmadığı icin daha doğrusu sadece ailemle konuşmak icin telefon kullandığım icin akıllı telefonunda artık gereksiz olduğunu duşunuyorum. Ben bir şekilde telefonumu bırakmak istiyorum cunku kullanmama gerek olacak bir şeyim yok. Sadece arada kedi fotoğrafı cekiyorum o kadar. Telefonumu sadece Spotify olduğu icin bırakamıyorum. Muzik bağımlısı birisiyim. Mutlu olduğumda, uzgun olduğumda, yuruyorken, yemek yapıyorken, iş yapıyorken ve toplu taşımadayken muzik dinliyorum. Muzikler benim icin her şeydir. Mesela.
Adet Spotify şarkısıyla muziklerin benim icin onemli olduğunu kanıtlayabilirim. Her neyse, telefonumdan kurtulmak istediğim icin Spotify destekli muzik calar var mı bildiğiniz? "e telefonunu oyle kullan niye yeni telefon alıyorsun ki" diyorsunuz evet haklısınız ama artık gereksiz geliyor. Tuşlu telefonum var Alcatel Onetouch diye onu kullanacağım ama Spotify icin telefon kullanmak istemiyorum. Kısacası bana Spotify destekli muzik calar soyleyebilir misiniz?