Arkadaşlar bu sitedeki ilk mesajım olacak. Herkese merhaba.

Ben şu anda LG 55EG9A7V OLED TV kullanmaktayım. TV 2017 model bir TV. şu anda TV'nin dort kenarında ve hatta orta kısımlarında bile yanıklar oluştu. Burn-in olmaz diyen arkadaşlar da sanırım etrafta dolaşan yanlış bilgiler ışığında boyle soyluyorlar. Ekran gayet de guzel yanıyor malesef 2 saatten uzun izlenirse yanık olacağı belirtilmiş LG tarafından ama o da doğru değil. dunya kupası vardı malumunuz. maclar 90 dakika ve sıkıcıydı ekrandaki sabit mac sonucları 45 dakika duruyor ve devre arasında olmuyordu. Hatta hic bi macı tam olarakta izledim denemez ama ekranın sağ ust koşesinde trt'nin ulke adları ve mac sonucunu yazdığı grafik ekrana yapışmış. Ayrıca ekranın bi cok yerinde golgelenmeler oluşmuş. Kısaca oledi sadece sinema izlerim diyenler bile almasın. Cunku ekranın ortasında, hareketli goruntulerin olduğu yerlerde bile yapışmalar oluyor. Salı gunu servis gelecek bakalım ne yapacaklar. Ayrıca devrelerden de ara ara cızırtı sesleri geliyor. Sanki devreler yanacak ya da patlayacak gibi bir ses. Yanıklara bir cozum olacağını sanmıyorum ama en azından ses işini cozerler inşallah.

Not: TV'yi aldığım gunden beri o garip sesi cıkarmaya başladığı zamanlar haric hic fişten cekmedim. Yani kendi kendini temizleme de yapmıyor malesef..

Dog of Xbox

Eyyup İ.