Herkese selamlar, benim ilgimi cektiği icin bu konuyu acmak ve paylaşmak istedim. Aynı zamanda kendim de kullanmayı duşunuyorum. Ama daha cok fikir alışverişine de ihtiyac duydum tabii ki.
Vestel yeni bir kampanya yapmış ki bu kadar cok maddi sıkıntı yaşadığımız gunlerde bana mantıklı geldi. Ortalama bir televizyon aldığında en az 100 – 200 lira gibi bir bedel oduyorsun ki bu en duşuk kaliteli bir televizyon icin gecerli. Vestel de diyor ki; sen bana 69 TL ver her ay, ben 2 senede bir televizyonunu yenileyeyim. Bu noktada evet 2 sene sonra televizyon senin olmuyor ama zaten teknoloji de ozellikle telefonlarda bile aldığından 2 sene sonra eskimiş bir urune sahip olmuş oluyorsun. 5 bin liraya aldığın cihazı satmak istesen 1000 lira falan ediyor.
Ben bayağı araştırdım dunden beri, birkac tane reklam videosunu da gordum. Benim cok hoşuma gitse bile sizlerden de cevap almak istedim, insanlar ne duşunuyor diye? Ben bu konularda biraz hassas davranırım, once araştırırım. Ondan sormak istedim ☺
Linklerini de buraya bırakıyorum; isteyen ulaşabilsin diye ☺☺☺☺
Vestel V Hepyeni | Teknolojin Hep Yeni
https://webrazzi.com/2018/01/20/ves...verisine-getirdigi-abonelik-modeli-v-hepyeni/