Merhaba, Sony 55X89J 55'' 4K UHD Smart Google Televizyon fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu televizyonu bugun satın almış bulunmaktayım uzun araştırmalar sonucunda.
Şimdi ben bu televizyonu uzun yıllar kullanmak istiyorum kazasız belasız, 2 Yıl garantisi var 2 yıldan sonra mı garantisi bitince bu cihazları alsam veya şimdi mi alayım? Tuncmatik'in 1050 joule akım korumalı prizini aldım servis yoksa garantiyi başlatmıyormuş.
Kullanırken televizyonun sağlığı icin neler yapmam lazım beni bilgilendirir misiniz, şoyle bir şeyi hayat da duşunmezdim mesela yeni oğrendim ben belki aranızda da bilmeyen vardır bilginiz olsun hep normal prizlerimi anahtar acıkken fiş falan takıyorum.
"Dikkat edilecek husus, kesinlikle anahtar acıkken prize fiş takmayın cocuk kilitleri zamanla bukulur ve sokete değerse 220 Volt'luk gerilim o soketinizi kullanılmaz hale getirmekle kalmaz elektronik cihazınızada zarar verir. Bu sebepten anahtarı kapatın kapalıyken fiş takın ve yuvaları cok zorlamayın. Gecen 3 ay once acıkken televizyonun bağlı olduğu prize şarj adaptorunu taktım adaptor kule dondu telefonu şarj edecektim... Televizyonda şu an yatay panel arzası var bir anlık dikkatsizlik şu an televizyonun ekranında cizgili desen hatalarının oluşmasına neden oldu ustune akım korumalı prizde oldu."
Ben de şu an PC'de UPS var televizyona da alsam mı yoksa akım korumalı priz sadece yeter mi?
En kotu ben UPS almasam bile bir regulator almayı duşunuyordum regulatorun ustune de akım korumalı prizi bağlayacaktım.
Siz neler dersiniz evimiz topraklı. Duşuk, yuksek elektriğe karşı topraklama bir işe yaramıyor değil mi?