Merhaba. Birkac ay sonra inşallah evleniyorum ve oturma odası icin televizyon arayışına giriştim. 55 inc/127 ekran bir televizyon bakıyorum. Smart TV kullanmadım daha once, kendi odamda yumatu marka 82 ekran bir televizyon var ve sadece laptopu HDMI ile bağlayıp oyun, film icin kullanıyorum karasal yayın bile bağlı değil .
Genel olarak Samsung'un Tizen işletim sistemine sahip modellerinin beğenildiğini goruyorum, LG ve Sony'de duydum ancak model bilmiyorum henuz bu 2 markada. 3 Samsung modeli buldum. Butcem 15 bin TL civarında en fazla. Bu model haricinde bir onerini veya bunlardan kesin al değiniz model var mıdır? Teknoloji farklılıkları onemli mi? Mesela QLED teknolojisi.
Samsung 50AU7000 Ultra HD (4K) TV Samsung 50AU7000 Ultra HD (4K) TV UE50AU7000UXTK detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Samsung 50BU8500 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
- Benim aklım buna yattı F/P urunu gibi geldi.
Samsung 50Q60B 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce En ucuz Samsung 50Q60B 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV fiyatları icin 4 taksit ve indirimleri kacırma! Samsung 50Q60B 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TV ozelliklerini incele, 13.889,43 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Teşekkurler.