oncelikle herkese merhaba. son 1 yıldır afs'yi takip etmekteyim. gecen yıl başvurular bittiğinde yeni duymuştum bu kuruluşu. bu sene başvurmayı duşunuyorum fakat birkac soru var kafamda. eğer bildikleriniz varsa cevaplarsanız cok sevinirim.

1-) afs'de ortalama onemli mi? Onemliyse ne kadar bakıyorlar?
2-) Dil konusuna cok bakıyorlar mı?
3-) Şu anda 11. sınıfa gectim. Bu başvuru yaptığım donem benim 12. sınıfı okuyacağım donem. 12. sınıfı yurt dışında okuyunca sanırım 12'yi turkiye'de tekrar okumak gerekiyor. Sizce cok zorlanır mıyım?
4-) Eğer yurt dışında okursam okuduğum yerden orada okuduğuma dair herhangi bir belge verilir mi? Ayrıca bir dil eğitimi belgesi verilir mi?
5-) Eğitim olarak bizim burada gorduğumuz eğitimi mi veriyorlar yoksa farklı bir eğitim mi var? Dil eğitimi de veriyorlar mı?
6-) Size nasıl bir yararı oldu? Tabi ki yurt dışını gormek guzel . Yani bir yılımı vermeme ve 12. Sınıfı tekrar okumaya değer mi?
7-) Başvuru aşaması nasıl? Neler soruyorlar, neler yaptırıyorlar?
8-) Daha onceden yurt dışına gidenlere herhangi bir ayrıcalık vb. durumlar var mı?

Şimdiden okuduğunuz icin teşekkur ederim. Ayrıca cevaplayanlar cevapladığınız icin de teşekkur ederim. Tecrubelerinizi de aktarırsanız cok memnun olurum.