Selam,
Ailem icin televizyon almayı planlıyoruz o yuzden araştırmalara başladım. Normal haber, dizi ve film izlemek icin bir TV arayışındayım. Butce 20k civarında onerilerinize acığım. 55 inc ve ustu mumkunse OLED veya QLED diye duşunuyorum.
İncelediğim bazı modeller şunlar:
Arcelik 7 serisi A65 D 790 B 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce En ucuz Arcelik 7 serisi A65 D 790 B 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV fiyatları icin 4 taksit ve indirimleri kacırma! Arcelik 7 serisi A65 D 790 B 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV ozelliklerini incele, 15.031,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu Arcelik modeli bana gayet uygun geldi acıkcası yeni cıkmış sanırım piyasaya anlayan arkadaşlar varsa bunun fiyaskosu falan var mı yoksa ozelliklerine gore uygun geldi.
Vestel 55O9900 4K Ultra HD 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
Bir de bu var OLED'lerden 20k bandında gorebildiğim ama ozelliklerine gore Arcelik daha mantıklı geldi bana. Onerilere acığım.