Arkadaşlar, eşim dizi filim, ben ise daha cok spor kanallarını seviyorum, bu nedenle calışma odama ayrı bir televizyon almayı duşunuyorum.
Televizyon satıcılarının vitrinlerinde gorduğum Full HD televizyonların goruntuleri sanki cok farklı ve cok net, bende odam icin 70 veya 80 CM'lik vitrinlerdeki goruntu kalitesinde televizyon almak istiyorum, bana tavsiyeniz ne olur?
Hangi marka ve ozellikleri ne olmalı?
Bir diğer yardımınızı istediğim konu ise, evimde kullandığım uydu cıhazı NextStar YE 18000 HDCX bu cıhazla şu anda HD yayınları izleyebiliyorum ancak alacağım televizyon icin bu cıhaz yeteli olur mu? Daha net bir goruntu icin yeni bir cıhaz ve farklı elembi gerekli mi ?
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ediyorum.
Bu siteye masumane duşuncelerle yardım dilenmeye geldim, kimseye hakaret etmeden, sufli kelimeler kullanmadan (ki boyle bir şeye zaten karakter olarak uygun değilim) sadece bilenlerin fikirlerinden istifade edebilmek duşuncesiyle bir konu actım. Ama gordum ki, noktayı ve virgulu yanlış yere koymuşsun bahanesiyle kısa surelide olsa uzaklaştırıldım.
Bu durumda sanırım bu site benim gibiler icin değil, Turk Dili ve Edebiyatı okuyanlar icin kurulmuş bir site, uye olur iken bu belirtilse idi, sadece belirli bir kesim icin kurulmuş bir site olduğu icin uyelik başvurusu bile yapmazdım.