Merhaba. 2000-2500 Tl arası bir Led Tv alacağım. Daha once bir konu daha acmıştım ama o farklıydı o yuzden yeni bir konu actım. Oncelikle bir TV'den beklediğim goruntu kalitesi, hızlı kullanım, rahat seyir ve kaliteli bir sestir. Genelde televizyonu USB den film izlemek icin kullanacağım tabi eğer Tv nin dahili Wifisinden yeteri verimi alırsam direkt televizyondan izlemeyi tercih ederim. O yuzden alacağım Tv de; Smart Tv ozelliği, Dahili Wifi, olmalı. Onun haricinde goruntu kalitesi iyi olmalı, televizyon arayuzunun hızlı olması, ses cıkışının kaliteli olması, ve usb de coklu video formatını desteklemesi lazım. Bu arada televizyon ile koltuk arasında 3, 3 bucuk metre mesafe var ve kaliteli film deneyimi icin buyuk ekran olmasını istiyorum, 50 inch tercihimdir. Bunun haricinde mutfak ve oturma odası bir olduğu icin (amerikan tarzı) yemek masasından tv yi gormemiz zorlasıyor yandan baktığımız icin buna nasıl bir cozum uretebiliriz ? Bu ozelliklere ve fiyata uygun televizyon tavsiyeniz varsa cok sevinirim şimdiden teşekkurler.
Bunların haricinde sormak istediğim başka hususlar daha var.
Sizce 3D olmalı mı, olmasa da olur mu ?
Sizce 4k UHD bir tv mi almalıyım yoksa Full Hd 2k bir televizyonda beni 4 5 sene goturur mu ?
Sizce Lg mi Samsung mu ?
Ve son olarak sizce Kavisli bir Tv mi Normal bir tv mi ?
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkur ederim, benim bulduğum televizyonlar şunlar :
LG 49UB830V 4K UHD DVB-S2/T2/C 3D SMART LED LCD TV - Teknosa
LG 50LF650V DVB-S2/T2/C 3D Full HD Webos 2.0 Smart LED TV + 2 Gozluk