Arkadaşlar merhaba.
Masaustu bilgisayarımı HDMI kablo ile RX6600 ekran kartıma bağlayarak sadece keyifle film izlemek icin 50" bir televizyon aramaktayım.
Genelde 1080p film ve dizi izlemekteyim. İnternetten indirerek izliyorum. HEVC, MKV, H.264-265 ve ara sıra HDR 2160p filmler de izliyorum. Oyun oynamıyorum; internette geziyor, sosyal medyada geziyor ve YouTube'da vakit geciriyorum.
Televizyon icin yerim sınırlı olduğu icin 50"den daha buyuk bir TV maalesef alamayacağım; koyabileceğim yer yok.
Butcem maksimum 10.000 TL. Daha fazlası beni cok zorlar.
Misal şu TV ler nasıldır?
Vestel 50UA9600 Ultra HD (4K) TV Vestel 50UA9600 Ultra HD (4K) TV 20275680 detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Onvo OV50500 Ultra HD (4K) TV Onvo OV50500 Ultra HD (4K) TV detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Toshiba 50UA2263DT Ultra HD (4K) TV Toshiba 50UA2263DT Ultra HD (4K) TV detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Hangi modellere, hangi markalara bakmam gerekiyor? Neler oneriyorsunuz?
Şimdiden cok teşekkur ediyorum
Konu amacına ulaştığı icin silinebilir; teşekkurler.
Aşağıdaki televizyonu satın aldım.
TCL 50P735 Ultra HD (4K) TV TCL 50P735 Ultra HD (4K) TV detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com