Selam arkadaşlar, bu urunleri kullanan veya bilgili olanlar var mı acaba?
Sony'nin yazılım kalitesi, sesi ve goruntu kalitesi... LG'nin guvenilirliği (satış sonrası destek vs), OLED ureticisi olması... Philips'in ambilight ozelliği. Daha cok gece dizi, film izlediğim icin OLED istiyorum. Oyun da oynadığım icin 120Hz istiyorum. Hepsi var bunlarda ama hangisi verdiği parayı daha cok hak ediyor acaba. Bu kadar para verdikten sonra uzulmek istemem
Sony XR-55A75K Ultra HD (4K) TV Sony XR-55A75K Ultra HD (4K) TV detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Philips 55OLED707 Ultra HD (4K) TV Philips 55OLED707 Ultra HD (4K) TV 55OLED707/12 detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
LG OLED55CS6LA Ultra HD (4K) TV LG OLED55CS6LA Ultra HD (4K) TV detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ses ve goruntu (kasanın) onemli benim icin. Cok ince cerceve seviyorum. Ambilight kullanan bir daha normal kullanmak istemiyormuş. Onu da merak ediyorum. Gidip gorme şansımda yok.
Bir de kablosuz ses sistemi bağlarım ileride. Burada Philips mi on plana cıkıyor?