Oncelikle biraz uzun oldu gereksiz cevapları engellemek icin cevap verecek olanlara mumkun oldukca sorabilecekleri isteyebilecekleri bilgileri vermeye calıştım .

Ben hem tv hemde monitor olarak kullanabileceğim 32'' civarı bir tv arıyorum. Mumkun ise Hdmi Display port bağlantıları olsun. Dahili uydu alıcı tercihimdir. Fiyat konusu 500-1500tl civarı duşunmekteyim fazlasını gereksiz bulmaktayım. 32'' boyunda Tv olarak kullanabileceğim en iyi urunu aramaktayım.

Monitor almayı duşundum ancak monitorlerde 2k ve ustune verdiğim fiyatı gereksiz gordum. Ayrıca hem cihazlardan bağımsız tv olarak kullanmak istemem hem de 32'' cok fazla monitor olmaması nedeni ile Tv almaya karar verdim . Boyut olarak ozellikle 32'' seviyesinde istemekteyim kişisel zevk ve kullanım rahatlığı acısından. şuan elimde 21'' monitor (bana gore kucuk) ve 42'' Tv (bana gore oyunlarda buyuk) bulunmakta ancak bunlar boyut acısından izleme ve oyun zevkimi karşılamıyor.

Piyasayı biraz araştırdım ancak artık coğu firma 32'' model cıkarmayı durdurmuş sanırsam coğu panelin teknolojisi eskiydi. Sonynin yeni modellerindeki teknik ozellikleri goruntu iyileştirme teknolojilerini gordukce 32 '' tvler gozume gittikce kotu gorunmeye başladılar sizden isteğim mumkun olan en iyi paneli onermeniz fiyat konusunda 1300u gecmemesi tercihimdir ancak iyi bir cihaz icin fazlasını gozden cıkarabilirim.