Merhaba Arkadaşlar ben Artvin'de oğretmen olarak gorev yapıyorum. Ailem Rize'de yaşıyor. Evde televizyon bozulmuş. Babam beni aradı Tv alacağını soyledi, ben de hemen karar verme, benden haber bekle dedim. O yuzden Technopat'ta boyle bir konu acıp onerilerinizi almak istiyorum.
Oncelikle sebeplerimizi yazmak istiyorum. Evimiz kucuk bir ilcede olduğundan dolayı buyuk teknoloji mağazaları yok. Yerel bayiler var. Biz de genelde urunleri Vestel'den alıyoruz. Bayi ile samimi olduğumuz icin kredi kartı vs. kullanmadan urunu alıyoruz, sonra taksit taksit oduyoruz. Bu yuzden marka olarak Vestel almak durumundayız. Hem kolaylık sağlıyorlar hem de kredi kartı ile uğraşmıyoruz. Ben Tv teknolojisinden pek anlamadığım icin yardımlarınızı bekliyorum. Hangi modelini alabiliriz. Fiyat aralığı 1500-2250 tl.
3D ozelliği olmayan, gozu yormayan guzel goruntu veren bir model arıyoruz. Gereksiz teknolojilerle şişirilmiş fiyatlı bir urun olmamasını istiyoruz. Ailem kullanacağı icin gunluk kullanımı karşılasın yeter, bağlayıp oyun vs. oynanmayacak. Hangi modeli tavsiye edersiniz?
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkurler. Technopat sosyal ailesine sevgiler.