Oncelikle iyi gunler arkadaşlar. Size oncelikle televizyonumun marka ve modelini belirteyim. Vestel Smart 40PF7070B 40" LED TV 2013 cıkışlı bir televizyona sahibim. Bugun şukurler olsun ki ADSL altyapıdan kurtulup VDSL hızına erişim sağlayabilirdim. Bu durumda ise televizyona hic internet hızı yetmediğinden dolayı deneme fırsatım olmamıştı. Ancak denediğim zaman ise YouTube ve Google calışmıyor. Daha doğrusu guncelleme istiyor.

Şimdi guncelleme yapamıyorum cunku cihazın desteği kesildiği icin guncelleme sağlanamıyormuş. Yani illa ya Mi Stick tarzı cihazlar almak zorundasın. Orası ayrı bir sacmalık da neyse. Muşteri hizmetleri ile iletişime gectiğim zaman seri numarası vs derken cihaz donanımına gore yeni YouTube uygulamasını kaldırmak mumkun olmadığını yazılımsal olarak destek olamayacaklarını belirttiler. Aslında bir nevi de haklılar. İşlemci desteklemiyor ise yapacak bir durum yok. Ancak eğer yapmış veya bilen bir arkadaş var ise farklı bir yontemler ile en azından YouTube acmam mumkun mudur?

Aslında Ethernet kablosu da metre olarak az geldiği icin ortada kalacaktı. O problem değil halledilir televizyon biraz sinirimi bozdu. Dediğim gibi bilen veya bu işleri yapmış bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Muhtemelen olmayacak ancak yine de sormak ve benim gibi insanların mutlaka olduğunu duşunuyorum. Bu konu hakkında da pek bir bilgi yok sanırsam.

ahmttrn dedi:
Oncelikle iyi gunler arkadaşlar. Size oncelikle televizyonumun marka ve modelini belirteyim. Vestel Smart 40pf7070b 40" LED TV 2013 cıkışlı bir televizyona sahibim. Bugun şukurler olsun ki ADSL altyapıdan kurtulup VDSL hızına erişim sağlayabilirdim. Bu durumda ise televizyona hic internet hızı yetmediğinden dolayı deneme fırsatım olmamıştı. Ancak denediğim zaman ise YouTube ve Google calışmıyor. Daha doğrusu guncelleme istiyor.

Şimdi guncelleme yapamıyorum cunku cihazın desteği kesildiği icin guncelleme sağlanamıyormuş. Yani illa ya Mi Stick tarzı cihazlar almak zorundasın. Orası ayrı bir sacmalık da neyse. Muşteri hizmetleri ile iletişime gectiğim zaman seri numarası vs derken cihaz donanımına gore yeni YouTube uygulamasını kaldırmak mumkun olmadığını yazılımsal olarak destek olamayacaklarını belirttiler. Aslında bir nevi de haklılar. İşlemci desteklemiyor ise yapacak bir durum yok. Ancak eğer yapmış veya bilen bir arkadaş var ise farklı bir yontemler ile en azından YouTube acmam mumkun mudur?

Aslında Ethernet kablosu da metre olarak az geldiği icin ortada kalacaktı. O problem değil halledilir televizyon biraz sinirimi bozdu. Dediğim gibi bilen veya bu işleri yapmış bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Muhtemelen olmayacak ancak yine de sormak ve benim gibi insanların mutlaka olduğunu duşunuyorum. Bu konu hakkında da pek bir bilgi yok sanırsam.
Genişletmek icin tıkla...

@Recep Baltaş @yener999 @PARASIZ ERKEK hocam sizlerin yardımcı olacağını duşunuyorum. Ozellikle Recep hocamın teknoloji konusundaki bilgisini ve tecrubesini gorunduğu icin belki yardımcı olabilirsiniz.