2 hafta once bu prizden aldım alma amacım wattmetre gorevi gorsun diye. Wattmetre'ler buyuk ve bunun kadar fonksiyonel değil diye akıllı priz aldım. Urunun boyutu coklu prizler icin uygun değil yani yanındaki prizi mutlaka işgal ediyor o yuzden bunun ufak modeli olan P115 modelini almanızı oneririm.

Guc olcumlerini hassas yaptığını duşunuyorum, modemin Wi-Fi'sini kapattığımda aradaki azalan 1 watt'ı bile algılıyor, elektrik fiyatını yazdığınızda faturanızı hesaplayabiliyor, tablo cıkartabiliyor. Programlama ozelliği ile prizi istediğiniz saatte kapatıp istediğiniz saatte acacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. En cok hoşuma giden ozelliği cihazın internet bağlantısı kesilse bile guc olcumlerini hafızaya kaydedebilmesi, internet kesilince sadece uzaktan kontrol edemiyorsunuz ve mobil veriden de kontrol edilebiliyor aynı Wi-Fi'de olma şartı yok. Urun Tapo uygulaması uzerinden calışıyor ve sadece 2.4 GHz desteği mevcut.

Artılar
Tapo uygulaması kullanıcı dostu ve anlaşılır​
Manuel olarak acıp kapatabileceğiniz bir duğme​
Zaman ayarlı acıp kapatma ozelliği​
İnternet bağlantısı yokken bile guc değerlerini kaydediyor​
Eksiler
Urun biraz buyuk. Coklu prizler icin pek uygun değil ve yanındaki prizi işgal ediyor Fiyatı azıcık tuzlu
345 lira gibi bir fiyata aldım. Acaba bilgisayarım ne kadar yakıyor diye merak edenler tercih edebilir.