Merhabalar. Protein Ocean'ın bir kac urununu kullandım ve uzun suredir kullanmaya devam ediyorum. İncelemelerim aşağıda.

1. Muz Aromalı Whey Protein: İlk olarak şunu demek istiyorum, kokusu ve tadı birebir Dost markalı muzlu sut ile neredeyse aynı.
Kıvam olarak ve icim olarak hic sıkıntısı yok direk gidiyor. Bcaa oranı vs gayet iyi. Protein oranı 25gr serviste 19.4 g bu 25g servis icin iyi.
Bunu sut ile denemedim, ama kesinlikle denemenizi tavsiye ederim tadı eğer suda ictiğimde boyle ise sutte direk Bim'deki sutle aynı olur diye
duşunuyorum. Eğer sut ile deneyen varsa yazabilir. Antrenman sonrası tok karnına 1 servis kullanıyorum.

2. Creatin: 2 Aydır bu urunu kullanıyorum, 2-3 hafta ara verdim şuan bu arada. 1.5 Ayda kesinlikle bir gelişim gordum, ağırlıklarım arttı, antrenman
kondisyonum arttı gercekten guzel urun. Creatine servis oranı diğer markalara gore 2g daha kucuk. Her serviste 3g creatin yuklemesi yapabilirsiniz
fakat isteğe gore 1.5 servis alanda olabilir. Ama ben 3g alıyorum oyle faydasını gordum bu şekil devam edeceğim. 200 Mesh oranı diğer markalar ile aynıdır.
Bu arada ben antrenmandan once kullanıyorum

3.Bcaa+ : Spor sırasında kullananda var, spor sonrası da kullanan var. İsteğe gore kullanım sırası değişebilir, bence hic bir fark olmuyordur ama en etkili olduğu an
araştırmalara gore her ikisi de Ben spor sonrasında tok karnına kullanıyorum. Bcaa'yı bilmeyen var ise vucutta protein sentezini arttırır, amino asit kaybını onler, Kaslardaki yorgunluğu azaltır ve sporcuları bir sonraki fiziksel aktiviteye daha hızlı hazırlar, Bazı araştırmalar BCAA kullanımının karaciğer uzerinde de olumlu etkileri olduğunu da gostermiştir. Dediğim gibi spordan sonra tok karnına kullanıyorum.

4.Pirinc Unu: Temiz karbonhidrat ve ara oğunlerin vazgecilmezidir. Ben 1-2 kere kullandım cikolatalısını muz vs attım uzerine guzel tadı oldu. Yaptıktan sonra buzdolabına atın kesinlikle. Sıcak iken yenilecek bir şey değil bence. Ustunu suslemezseniz maalesef cok sade oluyor ve bunu her gun yemek veya her hafta yemek sıkar. Bunu istediğiniz ara oğunlere ekleyebilirsiniz, pankek yapanlarda vardı baya işe yarar.

1.

2.

3.

4.

Dosya Ekleri 1695153815763.png 291,1 KB · Goruntuleme: 14

1695154583792.png 30,1 KB · Goruntuleme: 16