Arkadaşlar hepinize selamlar iyi pazarlar,
Evdeki 5kg'lık makineyi değiştirip 9-10 kg'lık 2 kişilik yorgan vs. yıkayabileceğimiz bir camaşır makinesine gecme fikriyle yola cıktık ve tum incelemelerimiz sonucu 3 makine arasında kaldık.
Fakat bazısının tambur hacmini vs. bulamadığım icin sizlerden yardım almak istedim. Benim bulamadığım bilgilere hakimseniz veya bu makineleri tanıyorsanız lutfen yardımcı olur musunuz, yorumlarınız cok onemli. Hangi makine yorgan vs yıkamak icin idealdir ve fiyat performans aynı zamanda da servis bakımından diğer iki makineden bir adım one cıkar? Makinelerin linklerini aşağı bırakıyorum.
Grundig GWM 10401 10 kg A+++ Camaşır Makinesi Fiyatı Grundig GWM 10401 10 kg A+++ Camaşır Makinesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Electrolux EW6F4923EB A+++ 9 kg 1200 Devir Camaşır Makinesi Fiyatı Electrolux EW6F4923EB A+++ 9 kg 1200 Devir Camaşır Makinesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Vestel CMI 10812 A+++ 10 Kg 1200 Devir Camaşır Makinesi Fiyatı Vestel CMI 10812 A+++ 10 Kg 1200 Devir Camaşır Makinesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Değerli yorumlarınız icin teşekkurler, iyi forumlar..