Evimizde kendimi bildim bileli hep Arcelik urunleri kullandık. Bu urunlerde sıklıkla sorunlar yaşadık. Sorunlarımız hep cozulduğu icin bunları dert etmedik. Fakat 3 ay once 1400 TL civarı para verip aldığımız camaşır makinesi camaşırlarımızı delik deşik etmeye başladı. Hemen servisi aradık ve bize makineyi cok doldurmamamız gerektiğini soyledi. Annem de herhalde doldurduğumdan dolayıdır dedi uzatmadık. Annem artık makineye 9 kg kapasitesi olmasına rağmen yarısından fazlasını doldurmuyordu ama buna rağmen kıyafetlerimiz yırtılmaya devam etti. Tekrar servisi aradık ve bu kez bize makineyi duşuk devirde calıştırmamızı soylediler yine hata bizdedir dedik. Makineyi duşuk devirde calıştırdık fakat yırtmaya devam hicbir farklılık yok. Yine aynı surec tekrar servisi aradık bu kez bir teknisyen yolladılar ve teknisyen bize ilk once kıyafetleriniz yıpranmış olabilir dedi fakat biz de ona yeni aldığımız kıyafetleri gosterdik ve bu kez bize bu yırtılmanın deterjandan kaynaklandığını surekli farklı detarjan kullanarak hangisi kıyafetleri yırtmıyorsa onu kullanın dedi. Biz de doğal olarak makineyi geri iade edip edemeyeceğimizi sorduk ve teknisyenin bize cevabı bir kadın bu deliklerden dolayı 5 Yıldır mahkemede surunuyor. Yani makinanızı değiştirmezler dedi. Anlamadığım şey bu urunu ben mi test ediyorum? Yapan muhendislerin bu makineyi her deterjana uygun şekilde yapması gerekiyor. Ve bundan onceki makinelerimiz de Arcelik'ti ve onlar da arada sırada kıyafetleri yırtıyordu. Anlayacağınız Arcelik makineleri kronik olarak sorunlu, almadan once bin kez duşunun.