Merhabalar. 1-2 Hafta once IPTV izlemek icin Android bir cihaz arıyordum. En mantıklı secenek Xiaomi Mi Box S geldi, fiyatı da benim fiyat aralığımdaydı, ozellikleri de işimi goruyordu. Yorumlara baktım, internette biraz gezindim cihaz hakkında yazılanlara baktım. Coğunlukla olumlu şeyler vardı. Cihazı satın aldım. Beklentimi karşıladı acıkcası ilk goruşte, hızlıydı, donma kasma yoktu. IPTV işini de Play Store'dan bir uygulama ile cozdum (GSE ile başlayan bir programdı). Her şey guzel giderken, WiFi sorunu olduğunu gordum. Ev kullanımı icin hayli guclu Asus'un bir WiFi'ını kullanmama rağmen sorun yaşadım. Sonra o sorunu da duzelttim fakat ozellikle IPTV de donmalar yaşamaya başladım son bir kac gundur. Cihaz uzun sure acık kaldığında kasmalar olabiliyor (uyku modu dahil). Fişten cekip tekrar takmadıkca da duzelmiyor maalesef. Web tarayıcı bulamadım, play store cok kısıtlı. APK indirip bişeyler kurmak gerekiyormuş sanırım internetten araştırdığım kadarıyla, henuz onu yapmadım yarın bir de oyle eklentiler yapıp performansı tekrar değerlendireceğim.

İşin ozu arkadaşlar tavsiyelere ihtiyacım var. Ben bunun cozumunu biliyorum diyenler, cihazı bilenler, cozumu bilenler beri gelsin...

Ha bir de 30 gun icinde iade hakkım var diye biliyorum, sizce iade edip (438 liraya almıştım indirimle bu arada) uzerine 200-300 lira daha koyup 2. el bir laptop alıp VLC uzerinden mi kullansam IPTV olarak gundelik internette gezinme işlerini de gormuş oluruz diye duşunuyorum. Bilgisayarda actığımda IPTV'de donma kasma vs yok bu arada. Internet 50mpbs zaten onda da sorun yok. Onerilerinizi acil şekilde bekliyorum iade zamanını gecirmeden.