Ben yaklaşık 10-12 yıldır TTNET kullanıcısıyım ve artık verdiğim paranın karşılığını alamadığım ve kapattırmak istediğim icin bugun sinirlendim ailem ile kavga ettim. Ailem TTNET'i sırf Tivibu icin istiyor haklılar onlar sadece televizyonu ben ise sadece interneti kullanıyorum.Kavganın sonucu sinirlenerek uydunete telefon actım "ben hem ttnet hem uydunet kullanabilir miyim" diye sordum onlarda tabi kullanabilirsiniz biz telefon hattı uzerinden vermiyoruz dediler.
Bende neden yıllar once aramadınız diyerekten kısa bir serzenişte bulundum . Neyse ben TTNET aboneliğimi "kapattırmayacağım" tivibu icin ne gerekiyorsa o orada işleyecek. Sormak istediğim ;
Tivibu iptv uzerinden yayın veriyor.
NOT:"tekrar izleme sadece IPTV uzerinden olduğu icin mecbur bu seceneği kullanmam gerekiyor. Ailem tekrar izleme seceneği yuzunden tivibuyu istiyor."
Ben Uydunet'i kullanacağım icin ip tv ayarları nasıl olacak ? TTNET modeminden lan kablosunu bağlayıp IPTV ayarlarını yaptıktan sonra bağlantımı kesip, kablonet modeminden bağlantımı yaptığım zaman bir problem olacağını duşunmuyorum ancak sizlerin yorumlarını almak istedim ve bu soruyu soruyorum. Tekrar ediyorum TTNET aboneliğimi ben iptal ettirmeyeceğim.