Arkadaşlar oncelikle herkese merhabalar,
Turksat Kablo TV uyesiyim. TV uzerinden Discovery Channel, National Geographic bazen kafasına gore İngilizce yayın yapıyor. Sorun bu değil cunku TV ile fazla işim olmuyor. Genellikle internet uzerinden yani Kablo Web TV hizmetinden yararlanıyorum. Ancak Kablo Web TV'de Ingilizce dilinde izleyemiyorum. Yani dil değişmiyor. Bircok internet uzerinden yayın yapan firmaları araştırdım. Tivibu, Bein Connect, D-Smart, Turkcell TV Plus vs. Ama tatmin edici bir bilgi bulamadım. Sorunuma gelecek olursak internet uzerinden izleyebileceğim Ingilizce yayın yapan kanallar arıyorum. Yani Discovery, Nat Geo, Fox Life gibi kanalları orijinal dilinde altyazısız izlemek istiyorum ucretini vererek elbette. Ancak istediğim hizmeti sadece Hulu'da bulabildim. O da geoblock yapıyor. Yani Turkiye'den izleyemiyorum. İnternet uzerinden tv yayını hizmeti alan arkadaşlarım bana yardımcı olursanız cok sevinirim. Turkiye uzeriden en cok İngilizce yayın izleyebileceğim hizmet hangi yayıncı kuruluşta var? Bilgilendirirseniz cok sevinirim. İlginiz icin şimdiden teşekkur ederim.