USB portu olan Ethernet router'ların USB portuna hem dosya paylaşım icin USB bellek bağlanabilmesi hem de USB kablosu ile internet iletebilmesi durumu var.

Uydu alıcıları uzerinde bulunan USB portu da hem flash disk bağlanıp video goruntulemek hem de gelen uydu yayınını output olarak dışa iletmek icin kullanılabilir mi?

Bir ara uydu alıcısına USB portundan enerji alıp av portundan ses alacak şekilde USB hoparlor bağlamayı duşundum kac tane satıcıya sormuştum USB porttan enerji alınabilip alınamayacağı konusunu hicbiri cevap verememişti USB portunun hangi amaclarla kullanılabildiği ile ilgili...

Video capture adaptor adıyla satılan urunler var laptopların USB girişlerini inputa ceviren uydu alıcısını buna bağlayıp goruntuyu laptop uzerinden izleyebilir miyiz? Bildiğiniz gibi HDMI ve VGA portları yalnızca output gorevi goruyor dizustu bilgisayarlarda şimdiye değin asla goruntu input olamayacağını duşunuyordum bu video capture urununu tesadufen gordum...

Dosya Ekleri easy-to-cap-usb20-audio-s-video-capture-goruntu-yakalama__0519488500763247.jpg 46 KB · Goruntuleme: 122

video-capture-usb-to-hdmi-cevirici-donusturucu-adaptor__0823192969789040.jpg 20,2 KB · Goruntuleme: 106

video-capture-usb-to-hdmi-cevirici-donusturucu-adaptor__1039588958433372.jpg 32,3 KB · Goruntuleme: 109