Merhaba,
Yaklaşık 200 tane video renderı almam gerekiyor. Tek tek proje dosyalarının hepsini ayarlayıp PC'yi gerekirse 1-2 gun acık bırakıp otomatik şekilde art arda sadece render almasını istiyorum. Bir videonun renderı bittikten sonra otomatik olarak diğer renderı başlatmalı. Ama boyle bir şey mumkun mu bilmediğimden 60 videoyu proje dosyasını ayarlayıp, render al şeklinde yaptım ve renderın bitmesi beklendiğinden cok zaman kaybı oluyor ve bitip bitmediğini kontrol etmem gerekiyor. Bunun icin bir cozum var mıdır? Teşekkurler.
---
Adobe Media Encoder bu işe yarıyormuş, indirdim ve dileğim gercekleşti.
Aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et
Bende videodaki yontem calışmamıştı, Media Encoder ve Premiere Pro'yu aynı anda actım. Premiere Pro'daki sequence'i tutup Media Encoder icerisinde surukle bırak yaptım oldu. Eğer sizde de videodaki yontem calışmazsa boyle calıştırabilirsiniz.
Kendi on ayarınızı oluşturup her videoya uygulayabiliyorsunuz. Bir kere oluşturmanız yeterli. Bu gayet iyi. Custom plugin olan Voukoder'i kullanıyorum, Premiere Pro'da bunun icerisinde yaptığım ayarı her defasında tekrar yapmam gerekiyordu. Ama artık buna da cozum oldu Media Encoder.
Bunlar da kendimden birkac ekran goruntusu: