Şimdi olay benim birkac gun sonra kafam mantıklı şekilde oturdu. O yuzden size mantıklı halini anlatmaya calışacağım.
Telefonumda galeri ayarlamalarını fotoğraflar telefon hafızası, albumler ise SD card hafızası olarak ayarlamışım, mışım diyorum cunku aklımdan tamamen cıkmış hatta ben mi yaptım bilmiyorum bile her neyse.
Galeri de gezerken bazı fotoğraf ve videolarımı albumlemek istedim dolayısıyla album oluşturup oraya kaydettim, daha sonra galeri yenilendi ve bazılarının galeriye geri duştuğunu fark ettim ve tekrar secip attım.
Daha sonra albumun icine girip baktığımda yarısı yoktu ve gozumun onunde bazıları silinmeye başladı.
Dosyalarım kısmında fotoğraf ve videolara baktığımda bozuk dosya gibi gosteriyordu, veri olarak 0Bayt diyordu vs.
Daha sonra fark ettim ki SD cardta yer olmadığı icin boyle arada kalmış bu fotoğraf ve videolar.
Gecenlerde başka bir konu amacıyla Sosyal'a girmiş bulundum ortam ve kişilere guvenim oluştu o yuzden size sormak istiyorum.
Bu kırılan/bozulan video ve fotoğrafları duzeltmenin bir yolu var mıdır acaba?
Kullandığım telefon Xiaomi Redmi 5 Plus.
Butun cevaplar icin şimdiden cok teşekkur ederim, eğer yardım edebilirseniz cok cok minnettar olurum.