Bugun montaj yapıyordum işte videolar ekliyorum vs. derken bir tane daha video ekledim ve timeline gidiyor, imlec gidiyor program kafayı yiyor. Videoyu kaldırıyorum normale donuyor. O videoda sorun var sandım başka video ekledim yine aynı. Projenin kayıtlı olduğu halinde 3-4 video ve 1-2 text var. O haliyle sıkıntı yok ama dışarıdan başka bir materyal eklediğim an program kafayı yiyor, timeline donuyor imlec donuyor ama program sorunsuz calışıyor o anda. Sizce sebebi nedir? Materyal eklemeden onceki ve sonraki halini gorsellerde belirttim.
Sistemim de imza kısmında yer alıyor. Zaten şu anda neredeyse hicbir şey bile yapmadım programda.

Guncelleme : Artık diğer projelerde de aynı sorunu yapıyor sanırım programı silip tekrar kuracağım.
Programı sildim yeniden kurdum hicbir şey fayda etmiyor. Bir anda niye boyle oldu ki sizce bu ?
---
Sorun "dolaylı yontemle" cozuldu.!
Timeline'da ne varsa fareyle secip ctrl+c yaptım ardından After Effects'i actım ve oraya ctrl+v yaptım. Sonra bir anda Premiere duzeldi eskisi gibi calışmaya başladı. Bir daha aynı sorunu yaratır mı bilmiyorum ama farklı bir şekilde cozum buldum.

Dosya Ekleri once.png 10,5 KB · Goruntuleme: 295

sonra.png 8,1 KB · Goruntuleme: 291

Screenshot_1.png 85,2 KB · Goruntuleme: 280