Bir sure hastanede kalacağım ve bu donemde elimde rahat oynayacağım bir şeyler arayışındayım. Bu noktada PSP ve PPSSPP arasında secim yapmak istiyorum. Telefonum S20 FE Snapdragon, PPSSPP icin yeterlidir muhtemelen ama uygulama uzerinden oyunlara nasıl erişip oynayacağımı beceremedim pek, bunun yanında telefondan oyun oynamayı sevmiyorum dokunmatik ekrandan dolayı, onceliğim PSP 3004. PSP 3004 almaya heveslendim biraz ve ilanlara bakmaya başladım ama kucukluğumde kullandığım PSP deneyimi dışında hic konsol deneyimim yok, bir tane guzel ilan buldum, aşağı bırakayım, anlayan arkadaşlar alınır alınmaz tarzı goruş bildirirse cok sevinirim veya daha iyi bir ilan vs. varsa. Alırsam oyunlarını nereden yukletebilirim bir fikriniz varsa sevinirim. Butce sorunum yok, PSP 3004 icin abartılı olmadığı surece temiz bir urun almak istiyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sony-psp-3004-slim-plus-32-gb-kart-full-oyun-en-son-model-sony-psp-1071124509/detay