PC'den soylemesi ayıp cok korsan oyun indirdim fakat 5 dakika oynamıyorum yok yani olmuyor. NieR: Automata olsun, Rage 2 olsun ya da Playstation 4 konsolumdaki Far Cry Primal, BF1, BF4, Uncharted'ın sadece 3.sunu sevdim 1-2 sevmedim ve 4'u de oynayasım gram gelmiyor zaten. God of War Ghost of Sparta'yı PSP'de oynayıp bitirdim cok zevk aldım ama diğer God of War'lardan zevk alamıyorum. GTA 5'den alamadığım zevki GTA Vice City indirip aldım. (Komik olan şu ki GTA Vice City'i defalarca bitirmeme rağmen )

O yuzden Nintendo Switch'e gecme kararı aldım, bunun icin PS 4'umu satacağım fakat en cok uzulduğum nokta ben bir oğrenciyim ve ailemin ozellikle son zamanlarda maddi durumları yuzunden sacmalayasım yok. Oyunların tanesi 250-500 lira arası. Belki yazın bir işe girerim oyle alırım ama ailemi asla zora sokmak istemem.

PC'ye gelirsek o ise duracak sadece online oyunlar icin kullanacağım.

Sizce oğrenci halimle Nintendo Switch'in altından kalkabilir miyim? Mesela gunluk 10 lira harclığım var genelde 5 lirası bana kalıyor biriktiriyorum. Onun haricinde bir işe de girebilirim maksat emeğimle almak.