İyi gunler hocalarım.

PlayStation hakkında hicbir bilgim yok. Hic PlayStation benzeri oyun konsolum olmadı, konsolu, orijinal olmasa da oyun kurup atabilmeyi PC ve Android tarafında edindiğim biraz biraz bilgilerle bir de birkac video ile edinebilirim diye duşunuyorum orası onemli değil. Fiyat olarak ne tur bir şey alabilirim, hangi oyunları oneriyorsunuz, konsol konusunda fiyat ne alabilirim, internetten mi almak gerek elden mi almak gerek, oneri “bak bunun fiyatı bu ve temiz” diyerek bir şeyler gosterebilirsiniz en azından fikir edinebilmem icin.

Niye almak istiyorum? Hic konsolum olmadı be abi hep parayla saatlik oynadım. Solo oynamak istiyorum evimde oynamak istiyorum acık dunya ne varsa oynayabilmek, harici depolama alanı kullanarak veya teknik bilgilerle birkac bakım yaparak konsolda coşmasa da (hayatımda neredeyse her oyunumu 30-60FPS arası oynadım alışkınım) 50-60FPS acık dunya oyunu oynamak istiyorum. Televizyon, konsol ve kumandası ile 3 element ile beraber ilk defa hikayeli oyun bitirmek istiyorum, ilk defa orijinal bir konsola uretilmiş bir oyunu tam uyumluluk ile acabilmek istiyorum. PS3 onerin, tavsiye verin, fiyat konusunda emeklemeyi değil daha “ınga” diyemeyen bir bebeğe yardımcı olur gibi yardımcı olmanızı istiyorum.

Konu hakkında bilgili insanları buraya yonlendirirseniz sevinirim, bu işe yıllarını vermiş veya en azından 1-2 yıl PS dunyasında Full techizat dolanmış birinden tavsiye almak daha doğru olur adamın yaşanmışlığı var sonucta