Real-DRAW Pro. Avatar Calışmalarım * GUNCELLENİYOR İpucu-1 *Turkce Karakter Sorunu Nasıl Aşılır Transparan Resim veya Yazı Tasarımı * PSD & PNG Real-DRAW - Derslere Başlangıc Konusu (On Tanıtım) Spor Kulupleri Banner ve Logo'ları * Son Guncelleme : 03.04.2007 Resim ve Yazılarda Yansıma Yontemi __Real-DRAW ve Ulead Gif Animator ile Gif yapımı.Cok basitmiş diyeceksiniz!!__ İpucu - 4 * Yazıları Yuvarlama ve Şekillendirme Eklentiler Bolum -1- Power Pack Serisi Real-DRAW Araclar (Tools) Menusunu Ozelleştirme ''Otomatik Kullanım'' İpucu-5 *Yazıları Obje Etrafında Dondurme ve Sarmal İşlemi İmzalar İcin ForumTR Plaka'ları - Real-DRAW Real Draw Pro 4 - Resimlerinizi cerceveleyip vidalayın. Real Draw İle Yat Yapımı ForumTR RepCard Tasarımı - Real-DRAW Real Draw Pro 4 Yazıların veya resimlerin bir kısmınun boyanması Real-DRAW Dersleri - Buton Yapımı Bayrak Tasarımı - Real-DRAW Real-Draw ile resim calışması Sizin Real-DRAW Calışmalarınız REAL DRAW İle Işık Efektli Resimler Hazırlayıp Animasyon Yapalım Real-Draw ile resimlerinizin arka fonunu silin Crop To Object - Real-DRAW'da Resim Kesme Forumda Bir ilk REAL Draw Turkce Eklenti | Real Drawınız Artık Turkce WANTED (Aranıyor) Afişi - Orjinal RDW Dahil Real-Draw İle Resimlerinizden İstediğiniz Kişiyi Dairesel Olarak Alın Real-Draw Ve Animasyon Real-DRAW Pro v4.0 ForumTr Versiyonu Cıktı! [Made By e-kolik] Real-Draw Bolumunu Actım, Uyelerimize Hayırlı Olsun Real-DRAW İle İlgili Sorular Buraya Real-DRAW Bolum Kuralları - Okumadan Konu Acmayınız Real Draw ı burdan indirebilirsiniz. Real-Draw Ve Ucan Halı Programın undo (geri adım) sayısını arttırmak Yazılara Resim Gomme İşlemi - Real-DRAW Real Draw ile fotomontaj yapalım Real-Draw İle Şimşek Caktıralım Real Draw T-Shirt Yapımı Trafik Işıkları Tasarımı - Real-DRAW Real-DRAW İle Basit Bir Ucak Tasarımı Real draw ve Ulead Gif Animator ile Yanip Sonen Nick Yapma..! EFSANE_DOST'unuz Real-DRAW ile Dunya Forumlarında Player Tasarımı - Real-DRAW İşte Frmtr İcin Hazırladığım Resim.. Real draw'da Kisisel Sayfam Bolumu icin Hazirladigim Banner İşte FrmTR KanKa'lar İcin Yaptığım Resim.. Real-Draw Sevenler Timi.Lutfen İceri Girin.. Mutevazi Bir Ev Karikaturuze Edilmiş Kız Cocuğu Dunyada Eşi Olmayan Real-DRAW Brush Dosyaları İcin Yardım İstiyorum İşte Bir Komposizyon ForumTR ye ozel telefon cıktı Real-Draw Object Alanı İcin Obje Oluşturma Real-DRAW Brush Dosya Serisi - Paket-1 Real Draw ile Userbar Yapimi..! [ Flash Animasyonlu Anlatim ] Real-DRAW Brush Dosya Serisi - Paket-2 Resimlerinize İstediğiniz Acıyı Verin Real Draw İle Grafitti Real Draw'da 20 Soru 20 Cevap Yeni Real Draw Kullanicilari icin Bire Bir! Calışma Transparanlık Uzerine Resim Uzerine Resim Koyma RDW HaKKıNda 1 kac soru... Kum Uzerine Yazı Yazmak Resim Cizmek Real Draw iLe Avatar Yapimi [Bolum 1 Konu: Basit Avatar Yapimi] Flash Anlatim..! Real-Draw ve cengiz_0475 PNG olarak eklenen objelerin transparanlığı Real Draw iLe Yazilariniza Efekt Verin..! Real Draw iLe Avatar Yapimi [Bolum 2 Konu: Hareketli Avatar Yapimi] Flash Anlatim..! Real Draw da yaptıgım logo[[Frmtr]] Hareketli Avatar[[Cok Basit]][Real-Draw+Gif animator] İskelet Bu Sigara Zararsız Kendi Gifini Kendin Yap Real Draw İcin Brush(Fırca) Dosyası Oluşturma Bu Kibrit ForumTR ' den Buda Benim Calışmam 1000 Adet Font-Mukemmel Bir Arşiv Photoshop Fırcalarını Real Draw İcerisinde Kullanmak İcin Dolaylı Bir Yontem Resimleri Yazıya Doşeme İşlemi Neon Gibi Real Draw iLe Cizgili Yazi Yapmak Işıklı Yazı Real-Draw İle Resimlerinize Kar Yağdırın Alev Efekti İle Animasyonlu Yazılar Oluşturalım Hortum Resim Ustune Resim Hakkında Yardım No Texture'deki Fonların Buyutulup Kucultulmesi Banner calışmam Resim İcine Resim Gomme İşlemi Siyah-Beyaz veya Karakalem Resimleri Işık İle Renklendirmek Resimlerde Yağmur Yağdırmak Araclar Ve Gorevleri Birinin Yuzunu Kamufle Etmek Real Draw'la Foomontaj Yapımı Sayfa Cevirme Real-Draw'da Işıklı Yazı cengiz_0475'den Bazı Objeler ReaL-Draw calısmalarınızın arka fon rengini forum rengi yapmak.... Renkli Işıklı Hareketli Yazılar Real Draw TEMA YAPIMI Avatar ve İmzalardan Ornekler resimlerinize yara ,cıkarma mor ekleme Kendi Yaptığım Template resimlere gif eklemek ForumTR Uyelerine Ozel Font Arşivimi Sunarım | ResimLeRin aRka Fonuna SupeR MotifLeR VeRmek | Real D0raw İcin Objeler ''Yeni'' ULead Gif animator İLe resimLerden gif yapımı Real Draw İcin Guzeller Paketim Forumtr'ye Ozel (Yeni Objeler) Texture Kullanımı [Anlatım] ''Real Draw YEni Objeler''-Tşort-Pantolon-Şort-Boxer-Kapşon- Avatarımın Yapılışı 150 Tane Turkce Super YAZI FONTLARI--BY kotu.bakkal--REAL DRAWINIZ COŞACAK Tum Object Arşivim ( Yenilendi ) renklerle oyun Real-Draw Bolum İndexi (Acılan Tum Konular) Real Draw'' USERBAR ''Yapımı-GEniş ANLAtım-Mutlaka BAkın resimlerden yazı silme Sac Kalıplar ı( Yeni OBjeler ) Real Draw İcin 600 Adet DİJİTAL İCONLAR Muthiş Real-Draw Obje Seti [15 Obje-263 İmaj] Resimlerinize Efekt Verme Cok Hoş ResimLi nick,avatar,İmza İstek Topici... puzzle resimler-gifler yapmak resimlere yazı kazıma ile avatar yapımı trace shape ile anime resimler-2 Web 2.0 Turu Yuvarlak Butonlar [Obje] Real-Draw Objeler [286 Obje] cam yapımı Onemli: *Real-Draw Bolumu En Hit Konuları style style-1 cam styles Parcalanmış Yazı Yazmak Yazılarınıza ve Resimlerinize Alev Efekti Verme ( Onun Gibi Bir Şey İşte ) paint transparency-boyama değil silme Resim Ustune Resim Koyma 2 Resim uzerine yazı yazma(REal DRaw Resimli anlatım) Lisans Bitti :S Yazıların İcini Renk ile Dolduran Styles Hazırlama Makyaj Kupu - Fondoten - Real Draw = BozkuRT_06 ForumTR Avatar HazırLama Perspektif Verelim.. Hayalet Efekti Verelim... Real -Draw İle Seffaf Yapma(yardım) [istek]Real draw 30 gun doldu nasıl snırsız yaparım ? Ozur Dalgalanan İsim,Resim Cengiz Hocam Senden Bi isteğim olcak.. Cengiz Hocam Hocam Bi İsteğim Olacak zeynep ablanın plug-in leri ReaL Draw Da Yaptığım Kendi Avatarım //İceri Super Real-Draw obje Lazım beyler bana Real-DRAW Kullanıcılarına Bir Surpriz Daha.. UltraSnap Pro. V2.3 Sizin Real-DRAW Calışmalarınız 1,2 Dk bakarmısınız Tum Object Arşivim 2 Yardım Lutfen ResimLi nick,avatar,İmza İstek Topici... >>>> Photoscape eşsiz bir GİF programı >FenerCix> FenerCix >-(¨`v´&#168--> 10.000 Font (Graffiti Font Dahil) Turk Bayrakları Objecti 0Lan UpL0ad EdebiLrimi ???? Bircok Dersin Flash Anlatımları Turk Bayrakları 0bjsini upload edene .Tk Yada Net.Tc domaini Vericem aCil Mega Games İcons seramikten grafiğe... Real-Draw Pro 5 ile Sigara Dumanı Şeklinde Yazı Yazmak Yardm pls ReaL Draw'da nasıl şeffaf simge oluşturulur Basit Bir Preloader yapımı Modern Warfare 2 ve Prototype ile yaptığım calışmam. kendi objelerinizi yapin Ateşli Yazı Real Draw Dimension - Boyutlandırma acil yazı fontu