Mujdemi isterim. Xbox ile calışmayan Gamepadimi calıştırmayı başardım. Bu sırf benim icin değil, sizin icin de cok faydalı olacaktır diyerek sizinle paylaşmak istedim.

Bu akşam kısa ve guzel bir video hazırlayıp, uyumsuz joysticklerin Xbox'da nasıl calışacağını tane tane anlatacağım. Yontemi bizzat keşfettim ve test ettim dun. Daha oncesinde internette cok araştırma yaptım fakat hicbir sonuc bulamadım. Yontemi burada yazardım fakat yazıldığında cok uzun ve karmaşık geldiği icin videolu anlatımın daha basit ve herkes tarafından yapılabilir olduğunu duşunuyorum. İnşallah (Allah'tan bir mani cıkmazsa) bu akşam videoyu hazırlayıp hemen yuklemeyi planlıyorum.

Video gelmeden once gerekli bazı şeyleri burada belirteyim. Akşama kadar hazır edersiniz;
1- Android 5 veya ustu surumde telefon.
2- Panda Gamepad Pro ve xbStream Controller uygulamaları (Panda Gamepad Pro uygulaması ucretli fakat ben ucretsiz kullanıyorum. Ayrıca xbStream Controller uygulamasının da reklamsız versiyonunu kullanın derim).
3- Kablolu gamepadler icin Micro USB OTG donuşturucu veya Type-C OTG donuşturucu (linkler reklam değildir, sadece ornektir).

Bu 3 gerekenleri hazırlayın, paylaşacağım videodan sonra oyunlarınızın keyfine bakın. Allah'a emanet olun...