Merhaba arkadaşlar.
Az once Vatan Bilgisayar'dan aldığım Xbox Series X konsolumu kurmak icin actım ve bana bir mobil uygulama indirtti. Modemin şifresini hatırlamadığım icin konsolun kendisine modemin şifresini girmeden once telefon uygulamasından yeni hesap oluşturup devam ettim. Tam kurulumu tamamlamak icin 1 GB'lık guncellemeyi indireceğim, tak! 0x801901f4 kodlu bir hata verdi. Şimdi attığım bu uc resimdeki ekranlar arasında sıkıştım kaldım. Ne geri gidebiliyorum, ne ilerleyebiliyorum. Hicbir şey yapamıyorum. Konsolu defalarca baştan başlattım, internet şifresini tekrar tekrar girdim, kabloyla bağladım hatta telefonumdan mobil veri paylaşıp bağlandım ama yok. Guncellemede sorun oluştu deyip en başa donuyor surekli. Takıldım kaldım. Yarın aldığım yere gotureceğim ama acaba bir cozumu var mıdır diye sormak istedim. Daha cihazın ana menusunu gormeden garantiye yollamak istemiyorum.

Wi-Fi'a bağlanınca bu şekilde hepsi iyi durumda diye mesaj cıkıyor,

Onaylayınca guncellemeler denetleniyor ekranında bir sure bekliyor.

Ve gunun sonunda tekrar 0x801901f4 hatasını veriyor. İnternette aradım ama konsolu acar acmaz bununla karşılaşan birine rastlayamadım. Lutfen yardım edin.

Teşekkurler.