Dun Game Pass aldım ve FIFA 21 indirecektim gece inmemiş bende sabah tekrar indirmeyi başlattım. Sorun yoktu EA Desktop'un uzerinden konumu sectim indirmeyi yaptım sonra dil İngilizce diye cozum aramaya başladım ve indirmeyi başlatırken dili değiştirmeyi unutmuş olabileceğimi fark ettim tekrar indirmeye karar verdim ancak bir şey fark ettim. Artık EA şeyi uzerinden hicbir şey indiremiyordum. Xbox indirme yoneticisinde 0B olarak kalıyordu indirme, EA uzerinden de başlamıyordu. Downloading yazısı gorunuyordu sadece diğer EA oyunları uzerinde denedim Crysis serisi ve FIFA 20 gibi ancak sorun değişmiyordu. Sorunun Xbox'ta mı EA'de mi olduğunu anlayabilmek icin desperados gibi birkac tane de EA uzerinden değil direkt Game Pass ustunden inen oyunları indirmeyi denedim ve hicbir sorunla karşılaşmadım. Hem yerini secebiliyordum rahatlıkla hem de inmeme gibi bir sorunla karşılaşmıyordum. EA uzerinden indirmeyi denerken dosya konumu secme kısmında da artık secemiyorum. Yukleniyor işareti cıkıyor sonra sayfa yenileniyor gibi oluyor. EA dosyaları bozuktur dedim onarım vb. bir şey var mı ayarlarda bakayım dedim ancak goremedim. İngilizcemde cok iyi olmadığından cok bir şey yapamadım. Tekrar silip indireyim dedim dosya konumunu actım sildim ancak Game Pass'ten EA oyunlarından birisine bastığımda tak diye acıldı yine ve sorun devam etti. Bu durumu benden başka yaşayan var mı cozumune dair bir şeyle karşılaşmadım YouTube'da vs. eğer cozum bulamazsam iade edeceğim.