Merhaba arkadaşlar, 4 gun once yeni aldığım Series S konsolum elime ulaştı. Kumandası dışında bana bir sıkıntı cıkartmadı fakat konsolda garip bir sorun var. Calışırken fanlarından yanık, yanmış plastik/bant kokusu tarzı bir koku geliyor. Turk forumlarında bulamasam da yabancı forumlarda sıklıkla gordum bu sorunu ve coğunluk yeni alındığı icin olduğu, birkac gun icerisinde gectiği soyleniyor. Bazılarında da hic gecmemiş. Koku cok rahatsız edici değil bu arada, konsola 10-20 cm yaklaşınca geliyor ve konsolu gorduğum kadarıyla aşırı ısındırtmıyor. Yani fanlar 120FPS Overwatch oynarken neredeyse menudekiyle aynı hızında calışıyordu. Siyah kısım sıcaktı sadece ki normal bence. Burada bu sıkıntıyı yaşayıp konu acan kimseyi goremedim, acaba bu sorunu yaşayan ve herhangi bir cozumunu bilen var mı aramızda?
Bu arada mesela konsol şu an indirme yaptığım icin kapalı fakat fişte, gene bu plastik kokusu geliyor ama hem daha az hem de daha soğuk, serin. Oyunlarda birazcık kaloriferden gelen sıcaklık gibi oluyor.