Oncelikle evimde halihazırda bir PS5 cihazım bulunmakta. Cocukluğumdan beri PS markası ile buyudum dışına da cıkmadım ancak ulke ekonomisi beni taraf değiştirmeye itti kotu bir dizustu bilgisayara sahibim ( 820M ekran kartlı i3 4. nesil işlemcili vs. ) ancak artık bir oyunun ulkemizde 600 TL dayandığı noktada, hele ki Sony tarafında hicbir şekilde Turkiye'ye ozel fiyatlandırma desteği yapılmadığından oturu artık Game Pass'in rahatlığına ulaşmak istiyorum. PSN hesap kardeşim olmasına rağmen oyunlar hala cok pahalı geliyor. Series S alma fikrim ise şuradan geldi; yıl icinde Game Pass ile takılırım, 2 ayda bir de biriktirdiğim para ile PS'e guzel bir oyun alırım diye duşundum ama bu plan cercevesinde Series S uzer mi? Acıkcası bu Series S'i cozemedim, cok guclu bir cihaz değil ama yeni nesil konsol diye cıktı. PS'i 4K TV de kullanıyorum ancak Series S'i 1080p monitorde kullanmayı planlıyorum. Evde zaten bir konsol varken 2. konsol gereksiz bir duşunce mi yoksa zaten o konsola yeni oyun alamadığım icin rahat oyun oynayabilmek adına Xbox yerinde mi bilmiyorum kısacası Series S, Game Pass icin alınır mı? Şimdiden yardımlarınız ve fikirleriniz icin teşekkur ediyorum.