Merhaba arkadaşlar, bugun size Mobil'de XCloud'u nasıl kullanacağınızı anlatacağım.
En başta cihazımıza Xbox Game Pass uygulamamızı indiriyoruz. Ardından uygulamayı acıyoruz ve hesabımıza giriş yapıyoruz. Hesabınız yoksa kayıt olun. (coğu bulut oyunu Game Pass'ta olduğu icin Premium ile daha fazla oyun oynayabilirsiniz. Ardından giriş yapın ve ayarlar bolumunden konumu Almanya yapın. Sonra bir VPN indirin. Ben Urban VPN kullandım. Ardından programdan XCloud'u destekleyen ulkelerden birini secin.
Desteklenen ulkeler:
Ben dun Fransa kullandım. Ama bugun olmadı o yuzden Danimarka sectim ve oldu. Bu arada VPN uzerinden Almanya'dan farklı ulke sectiğiniz zaman Xbox Game Pass uzerinden konumu değiştirmeyin!
Ardından uygulamaya girin ve bulut bolumunu secin.
Gamepad'ınız varsa tum oyunları oynayabilirsiniz ama gamepad'ınız yoksa dokunarak oynayın bolumune gelin ve tumunu goster bolumune bas.
Sonra istediğiniz oyuna basın. Ama Game Pass desteklenen oyunlar icin Game Pass almanız lazım!
Guzel bir oyun deneyimi istiyorsanız oyuna girdiginiz zaman arkadan VPN'yi kapayın. Bolunmuş ekran yaparak girerseniz sonra anında kaparsanız olur. Cunku oyundayken cıktığınız an oyun kapanır.
İyi oyunlar!