Bildiğiniz gibi PS5 ve Xbox series X donanımından dolayı normale gore pahalı olacak gibi. Alım gucu duşuk ulkelerin alması ise hayli zor olacak. Xbox series s fiyatı ortaya cıktı ve gercekten guzel bir fiyat. 300$ biraz daha alınabilir fiyat cevirecek olursak duz 2200TL falan yapıyor vergisi bilmem nesi falan dersek 4500-5000TL gibi alabiliriz diye tahmin ediyorum. Şimdi bu fiyata PC alsak en fazla kac sene gidebilir? Orneğin GTX1650'yi ele alalım 1080P60FPS asla High ayarlarda alamazsınız seneye (gerci 2020 oyunlarının bazılarını da o ayarlarda o FPS ile oynatamıyor.). 2-3 yıla duşuk ayarlara gecer tıpkı 950-1050-750 Ti gibi cok gitmez. PS4'un ve Xbox One'ın cıktığı donemde 750 Ti vardı o kart 1-2 senedir hangi oyunu acıyor? Şuanki oyunları 720P bile oynayamıyorsunuz ancak konsollar ortalama kalitede hala oynatabiliyor. Şimdi tflop olarak series s 4tflop guce sahip olacak bu Xbox One X'ten daha az ancak series s guncel donanım kullanıyor ve yazılımsal avantajları olacak gibi. Oyun geliştirmesi daha kolay olacak SSD falan da var ve series X gibi kaliteli olmasa da RT destekleyecek. Gamepass avantajını ve tum bunları hesaba katarsak bu konsol beni heyecanlandırıyor. Bu arada konsol 2K 120FPS hedefliyormuş ama hic sanmıyorum duşuk kalitede belki oynatır ancak 1080P60 icin başarılı olacağını duşunuyorum ilk yıllar Ultra-High gibi oynatır sonra ayarlar duşer bir sonraki nesile kadar ortalama gorsellikte kullanırsınız gibi. Sizin duşunceleriniz nedir?