Bundan bir sure once Souls oyunlarını hic denemediğimi farketmiș ve bir şans vermek istemiştim. En kolay olduğunu duyduğum DS3'ten başlamak istedim ancak yaşadığım deneyimler gercekten trajikomik bir hal aldı.
Başlangıc:
Oyunda karakterimi olabilecek en ayrıntılı yuz hatlarına sahip şekilde tasarladım ve yaklaşık 45 dakika harcadım. Tipini beğenmesemde yola devam ettim. Zırhından oturu şovalye sectim ve savaşa başladım. Karşıma cıkan ilk iskeleti tek vuruşta kestim. Mutlu hissettim. İkinci iskeletide kestim. Daha da mutlu hissettim. O sırada arkamda dorderli kombosunu yeni bitirmiş iskeletle goz goze gelince sağ tıkla kendimi savunmak istedim. Hoop canımın yarısını yoketti. Vurmak isterken enerjimde bitince beni kesti ve oldum. Canımı nasıl dolduracağımı oğrenince "heee tamam o zaman" diyip iskeletleri kestim. Sağ tarafta sulak hir yol vardı ve geri don tarzı bir yazı vardı. Alla alla ne var ki burada deyip bir gittim. Mavi akreple karşılaştım. Bana cata cuta saldırdı ve beni oldurdu. Ruhları kaybetmeden 5. seferde onu kestim. Geldiğim yoldan geri donerken aşağıya atla tarzı bir yazı gordum. Ben bunu yemem diyip yola devam ettim. Heykele saplanmış kılıcı cıkarınca herif canlandı bir anda. Bana devasa kılıcla gommeye başlayınca yuvarlana yuvarlana kacmaya başladım. Enerjim bitince beni oldurdu. 7 sefer denedim. Hepsinde oldum. Sekizinci seferde canını bayaa azalttım ve bir anda icinden Wolf Team Diriliş Kurt cıktı ve yeni forma gecti. Anlık olarak aşırı gaza gelsemde tek bir kıskac darbesiyle olunce o heves gitti. Yeniden denemeye başladım. Sanırım 5. seferde Boss'tan kurtuldum.

Birinci Bolum:
Ilk Boss'u gectim diye mutlu oldum derken ana Base gibi yerin direkt kapısından girmeyeyimde yandaki yola bir bakayım dedim. Uzakta sıska bir samuray herif vardı. Ben bunu alırım dedim bi yaklaştım şık şıkır şıkır şık şık diye kılıcı cevirip beni tekledi. Geri donup ruhları alayım derken yerde atan ceset jumpscare yaptı aşağıya duşup oldum. Oyun bu şekilde devam ediyordu.
Aydınlanma Donemi:
YouTube'dan biraz videolara bakınca bayaa bir itemi gozden kacırdığımı farkettim. Onları almak icin geri gittim. Birkac denemeden sonra aldım ve rahatladım. Kaleye sağ yoldan gireyim derken kıl kuyruk kemik kopeğe saldırırken aşağıya duşup topladığım ruhları kaybettim. En sonunda Ana Base'deki kamp ateşinden bir yere ışınlandım. Kemik adamları kesip kale tarzı yerdne iceri girince merdivenlerden aşağıya indim. Sandık gordum bir tane ve acmak istedim. İcinde değerli eşyalar olabilirdi. Sandığı acmak icin E'ye bastım ve sandık beni yedi. Evet yedi. Hemde katur kutur yedi. O kadar tuhaf geldiki hicbir şey yapmadan sadece yenmeyi izledim ve Alt F4 cektim. Oyun hakkında daha fazla bilgi almam lazımdı.

Son Soz:
Bu yazıyı yalnızca oylesine yazmak istedim.