Herkese selam bugun Demon's Souls Remake icin bir inceleme yapacağını ve yanında da glitchi anlatacağım ilk olarak inceleme

Oyunu yaklaşık 1 yıl gibi bir sure de zor bitirdim bu 1 yılın yaklaşık 6 ayı ilk bossu kesmekle gecti, bu 6 ay boyunca yapmadığım hata yokmuş, en buyuk hatam oyunu diğer oyunlar gibi sanmam ilk olarak oyunun her malzemesinin ne zaman nasıl kullanılacağını oğrenmeliyiz bunun ile ilgili bir rehber yapacağım sonrasında bunların ne zaman neden kullanmamız gerekiyor ben bunları oğrenmek icin tam cozum videolarını izledim Emin cıtak'ın videolarını izlemenizi oneririm. Yaptığım 2. en buyuk hata duşmanı kitlememem ben normal bir savaş oyununda gibi savaşır gibi savaşıyordum ama sonrasında hep oluyordum bununla beraber oyundan da nefret ediyordum bir ara takas ile vermeyi bile duşundum.
İlk bossu kestikten sonra gereksiz kullanımdan sonra biten otlarımdan dolayı 2 kere oyuna tekrar başladım gelelim bolumleri anlatmaya.

1-1:
Bu bolum de bol tuzak var fakat duşmanlar gayet basit tek yapmanız gereken duşmanın 1 kere vurmasını bekleyip sonra sendeleyince onu kesmek. Boss da aynı şekilde gayet kolay size tek gereken cam recinesi ve bomba yani ateşi kullanarak kolayca oldurebilirsiniz.(5/10)

1-2:
Bol bol koşarak gecen bu bolumde Allah'ın cezası okcular size illallah ettiriyor burada sinirli ejderhamız sizi oldurmek icin koştuğumuz yola puskurtebildiği kadar ateş puskurterek bizi oldurmeye calışır bossumuz bir kule boyunda olan dev şovalyedir arenada olan savaşta arenanın kenarlarında bulunan okcuları kesmeniz gerek bu sırada dev size kılıcını ışık hızıyla atıyor bu sırada hilali pala kullanabilirsiniz boss buyu gucune dayanıksız ayak bileklerine vurarak duşurduğumuz bossu kafasına vurarak oldururuz.(2/10)

1-3
Bu bolumde illallah getirenler kırmızı gozlu şovalye ve memurlar bossumuz ise şovalye fakat elinde ki kılıcta sanırsam kırmızı bir buyu var vuruşu gayet iyi fakat kalkanınız ile savunarak onu oldurebilirsiniz.(7/10)

1-4
Boleteryanın son bolumu olan bu bolumde bizimle uğraşan bir ejderha var 1-2 bolumunde olan ejderha gibi bize ateş puskurtuyor fakat bu sefer ejderha mavi ejderhayı aştıktan sonra oyunun en mazlum NPC'si olan ve babası kral Allant tarafından ağır yaralanmış halde merdivenlerde karşımıza cıkar ve babasının eski halinde olmadığını anlatır ona karşı dikkatli olmamızı soyler ve olur ve sonrasında ikinci merdivenlerde onun kırmızı halı yani duşman olmuş halde goruruz onu kesip asansorden cıkarız ve kralı oldururuz.(10/10)

2-1:
Mağara adamlarının bulunduğu bu bolumde kısayolları acmazsak cidden tam bir işkence haline geliyor bossumuz ise bir orumcek mağarada bulunan cıkıntılı yere girilince size vuramıyor fakat yere doktuğu zehir ile kacmanız gerek ve siz o cıkıntılı yere girene kadar boss size ağ atıp oldurebilir.(6/10)

2-2:
Geldik oyunun en zor bossuna. Gidişi gayet kolay yere doğru dimdik inen bir cukurdan belli yerlere atlayarak aşağıya iniyorsunuz ve neredeyse hicbir duşman ile karşılaşmıyorsunuz fakat yere inerken duşme ihtimaliniz yuksek gelelim Bossa ben New GAME+'a başlanmadan once şansa tekte gectim fakat New GAME+'ta icimden gecti boss kapısının yakınındaki kenarları cevrili yere girip buyu ile kesebilirsiniz.(1/10)

2-3:
Bulmacalı oyunun guzel bosslarından biri gidişi zaten cok kolay. (9/10)

3-1:
Oyunda lanet okuduğum tek bolum zindanlarda surunuyorsunuz buyucu ahtapotlar ng+ ta tek atıyor bossumuz ise
Bir alanda 5 tane taklidini oluşturuyor ve gerceği bulup onu oldurmeniz gerekiyor eğer yukarıda bulununan birini oldurmezseniz kadın tekrar tekrar diriliyor. (1/10)

3-2:
En karışık kısımlardan biri yapay zekası insanı sinir etmek icin yapılmış ucan canavarlar ve korkunc yuzlu akrep tarzı insanlar ile savaşıyoruz boss ise 2 tane birini oldurene kadar oburu ortaya cıkıyor eğer vaktinde olduremezseniz hic şansınız kalmıyor ve oluyorsunuz. (1/10)

3-3:
Bu bolume gidiş kolay fakat dar olduğu icin kırmızı olan ahtapotları oldurmek Bir işkence boss ise bazen Online olarak karşınıza cıkan biri. (3/10)

4-1:
Gercekten oyunun en zor olan bolumu bu dunya fakat bossları kolay gidişte oncu iblisi de keserek intikam alma ihtimaliniz var boss oyunda bulunan en kolay boss. (8/10)

4-2:
Oyunun en iyi 2 adet ruh kasma yeri olarak kullanılabilecek yer boss kor bir adam kesmesi biraz uğraştırsa bile gidişi cok daha zor. (8/10)

4-3:
Bolum boyu bizi rahatsız eden ucan vatozların anası ile karşılaştığımız bu bolumde 1 kılıcı alıp hava saldırısı yapıyoruz burası da mukemmel ruh kasma yerlerinden. (9/10)

5. Dunya
Burayı bolumlere ayırmak yerine tek acıklayacağım bosslar gayet kolay fakat Bossa gidiş daha da zor her yerde duşme ihtimaliniz var (10/8)

Sona geldik puanlamaları bolumun guzelliğine gore verdim oyunun puanı 9/10 diyebilirim beni deli gibi sardı kesinlikle tavsiye ediyorum. (Obur incelemeden ayrı olarak bolumleri puanladım glicthi orada anlatmışım isteyen o konuya gidebilir.)