Yeni bir oyun arıyordum. Sonra bu Can Sungur'un Uzak Doğu ve From Software oyunlarını ovduğu videolar karşıma cıktı. Sonra Enis Kirazoğlu'nun bu tur oyunları bitirebildiğini anlattığı video denk geldi. Dedim ki ben de bir tanesini oynayayım belki beni farklı bir kafaya sokar. Sekiro secme sebebim Elden Ring'den daha ucuz olması ve daha renkli olması, daha fazla insan cinsi ile savaşmamızdı.

İlk kendi başıma oynamamda zil veren nineye kadar geldim. Anı gibi bir şeye girdim orada takıldım. İnternetten birkac video izledim devam ettim. Yaklaşık 3 saatim o bolgede gecti. Şu kalkanlı adamları bir turlu gecemedim. Sonra yeniden izledim ki shinobi protezi kullanmak gerekiyormuş.

Bundan sonraki oynayışımda tamamen buğulu ve hasta hissettim kendimi. Oynamayı bıraktım.

Sonraki gun ilk araziden devam ettim zincirli dayıyı 3. denememde gectim. Sonra yine hasta hissetmeye başladım. Yine ara verip anıdaki bolgede uğraştım biraz ama daha da kotu hissettim. Nedenini bilmiyorum, belki oyunun vahşiliğinden belki de hicbir şey belirtilmediği icin bilinmezlikten korkmam.

Param boşuna gitmedi bence ileride deneyebilirim yine. Bir de bu tur oyunların şimdilik benlik olmadığına karar verdim.

Yaklaşık aynı hisleri The Witcher 3 ve RDR 2 icin de hissettim ama daha azdı.

Kendimi tarttım ve şimdilik The Witcher 2 oynamaya karar verdim. Cunku cok daha fazla cizgisel ve kucuk capta bir oyun.