Arkadaşlar merhaba, bundan bir sene once actığım bir konuda Dark Souls 3'te aşırı zorlandığımı soylemiştim.
Dark Souls III'te tokatlanıyorun Bundan bir sure once Souls oyunlarını hic denemediğimi farketmiș ve bir şans vermek istemiştim. En kolay olduğunu duyduğum DS3'ten başlamak istedim ancak yaşadığım deneyimler gercekten trajikomik bir hal aldı. Başlangıc: Oyunda karakterimi olabilecek en ayrıntılı yuz hatlarına sahip şekilde...
www.technopat.net

Universite senem olmasından oturu oyunlardan uzak kalmış olsam da donduğumde tekrardan şans vermek istedim.
Oyunda şovalye olarak başladım ve ilk başlarda yine bayağı zorlandım. Ama combattan garip bir zevk aldığımı hissediyordum. İlk bossu kestim, gizli kertenkeleyi ve samuray Jack'i de kestim. Ardından o bonfiredan gitmem gereken ilk yere gittim. Oraya gittiğimde sıradan tek vuruşla olen elemanlardan biri boşsa donuşunce oldum. Tekrar tekrar deneyip Boss halindeyken kesmeyi denedim. Başaramayınca Boss'a donuşmeden once kesmeyi denedim ve tekte kesmeyi başardım.
Evet, oyun zekamı kullanmam gerektiğini hatırlatmış oldu

Ardından uzun bir dolaşmanın ardından gurzu olan metal bir bizonla karşılaştım. İlk seferde direkt icimden gecmeyi başardı. 2-3 sefer daha boyle oldu ama sonradan zayıf noktasını anlayınca pratik yapmak icin hızlıca gitmeye başladım. 6.-7. seferden sonra elim ısınmıştı ve kesmeyi başardım.
Ufak bir kısım bile olsa (belki 1 saatlik) beni oyuna bağlamayı ve insanların neden souls like oyunlardan zevk aldığını anlamama yardımcı oldu. Normalde Witcher 3 haric hicbir oyunu zorda oynayan bir insan değildim ve gereksiz kasılmaktan insanların nasıl keyif aldığını hep merak ediyordum. Oğrenmiş oldum bu sayede

Umarim bu gazla oyunu bitirmek uzere devam ederim.