Evet arkadaşlar. Bu engin ve uzun soluklu kah zorlayan, kah eğlendiren, kah sinirden cıldırtan av gecesini an itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Son 1 haftadır bana yaşattığı onca şey icin minnettarım, ve artık "ben oldum" diyebiliyorum.

Ancak konu bu değil. Oyunun sonunda Gehrman'ın teklifini reddederek Gehrman ve sonraki bossla kapışmayı tercih ettim. Secim yapmadan secimler sonrasında neler olduğunu araştırdım, ve diğer bossu gormek icin 3 gobek bağını da toplamam gerektiğini gordum.

Neden bilmiyorum ama diğer boss gorunmez, ve gobek bağlarıyla onu gorebiliyorum diye bi algı oluştu kafamda. Neyse dedim Gehrman'ı kestikten sonra gider gobek bağlarını alır son bossu da keserim.

Fakat Gehrman'ı 1 saatin sonunda kestikten sonra son boss geldi, beni yedi, ve oyun tekerlekli sandalyede bitti arkadaşlar bitti. E ne anlamı kaldı şimdi ben dandik bir gobek bağını alamadım diye son hayatta kalan olamadım mı gercekten?

İnanılmaz sacma oyun yeniden başladı ve dunden beri inanılmaz icimde kaldı. Geriye donup şu gobek bağlarını yeniden alamıyor muyuz?