Merhaba yaklaşık 1 ay once Dark Souls 1 oynamaya başladım. Bilgisayarda oynadığım icin butun oyunlarımı haliyle klavye ile oynamaya calıştım. İnternetten modlar mı dersiniz, Steam rehberlerini karış karış gezmek mi dersiniz? Akıla gelebilecek her cozumu denedim. En son bir mod ile klavyeye adapte etmeye calıştım, calıştım ama pek keyifli olmadı. Oyunun oynanışı, verdiği stres o kadar guzel ki, bağımlı oluyorum ama oyunun bilgisayar kontrolleri beni cileden cıkartıyor. Duşmanlara kilitlenemiyorum, doğru savunmalar yapamıyorum(yetenek veya refleks gelişme değil, klavye ile oyun arasındaki hız diyelim, klavye cok gec algılıyor). Şimdi gidipucuz 20-30 TL'ye dandik kollardan almaya gideceğim sırf oyunu oynayabilmek icin. Cunku araştırdıklarıma gore bu oyunlar ilk olarak oyun konsolları icin yapılmış sonradan bilgisayara port edilmiş vs. Dark Souls manyakları diye hitap edebileceğim(yani hayranı, lore işini cozen veya oyunun mekaniğini hadi en kotu oyunun kendisini, anlaşılmıştır umarım) insanlar yardım edebilir mi? Cidden bu seriye girişmek istiyorum ama cok zor ve bilgisayar daha fazla zorluk katıyor. Şimdiden teşekkurler.