Arkadaşlar oyunda baya bir yol kat ettim şuan Malenia'ya geldim neyse sormak istediğim oyun ici teknik bir sıkıntı. Yardımcı olan olursa şimdiden teşekkuru borc bilirim.

Nasıl bir silaha 2 farklı guclendirme uygulayamıyorsak karaktere de belli başlı guclendirmeler haric biriktirme olayı olmuyor.

Orneğin;

1 silaha (en hafif hancer) karakterin saldırı gucunu, savunmasını ve stamina hızını artıran Ash of War takıyorum. O silahı sadece bu etki icin yedekte saklıyorum. Sonra saldırı gucu ve savunma artıran efsun basıp, bu Ash of War'ı kullanınca eski kullandığım sol yukarıki panelden siliniyor. Yani etki siliniyor hangisini en son kullandıysam o gecerli oluyor. Halbuki efsun acıklamasında kutsar yazıyor ama kutsama falan boş oyun kodlaması gereği demek ki efsunlar da, oyun ici tek kullanımlık itemler de, Ash of War'lar da aynı Buff'ı verdiği icin ust uste eklenmiyor.

Bu yazdığım hepsinde değil ama coğunda gecerli. Başka bir ornek, 2 farklı saldırı gucu veya savunma artıran efsunu birlikte kullanamıyorum.
Başka bir ornek, yine karaktere buff sağlayan bir buyu + Ash of War + tek kullanımlık item bu ucunu biriktiremiyorum biri yine siliniyor ama hangisi bilmem.

Yani bu konuda anlatmak istediğim karakter buff layan etkiler hangi tur olursa olsun birikmiyor. En fazla 2-3 tane birikiyor o da nadir olanlar. Birikmeyen etkilerin tam listesini bilen varsa yazarsa makbul olur.