CS:GO'da e sporcu olma gibi bir hayalim var. Daha onceden internet kafede kuzenimin hesabından oynuyordum. Şimdi yeni PC aldım. Kasam ve PSU eksik. Bir tek onlar gelinceye kadar en iyi Turk ya da yabancı e sporcuların maclarının videolarını tam hallerini izleyip daha cok şey oğrenmek istiyorum.
Nasıl bir takıma katılabilirim? Nasıl kendi takımım icin birilerini bulup onlarla alıştırma yapabilirim? Gunde kac saat CS:GO oynamam gerekir? 144 Hz monitor yeterli mi? 64 Mbps internet yeterli mi? Bu sure cerisinde Twitch yayını acıp YouTube'a yayındaki oyun bolumlerini atmalı mıyım? Hangi takımın videolarını izlesem bana daha cok katkısı olur? Aim Lab uzerinden gunde 1.5 saat alıştırma yapmam yeterli mi? Nasıl yukselebilirim? E sporda yukselinceye kadar hangi internet sitelerinde turnuvalar duzenleniyorsa odullu odulsuz fark etmez nereden katılabilirim? Para odulu kazanabilir miyim? Elektrik ve internet faturası icin 15 yaşındayım. Eylul ayında 16 olacağım. Sizce yaşım e-spor icin yeterli mi? Kac yaşına kadar e spora devam edebilirim? Herhangi bir yaş sınırı var mı? Başka sorum yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim.
Not: Sadece CS:GO değil. Diğer Online FPS oyunları da olur. Daha onceden 2 sene PUBG Mobile oynamışlığım var. Valorant'ta arada kuzenlerle internet kafe de oynadım bir tek.